perjantai 17. heinäkuuta 2015

Firman bileet

Täälläkin vietetään firman bileitä :-) Sellaiset meillä oli viime perjantaina

Itseasiassa aika sama meininki. Lähtimme puolen porukan voimilla lounaalle puoli kolmen aikaan. No lounas kesti pari tuntia ja olimmekin itse bileistä myöhässä puolisen tuntia. Kukaan ei stressannut, kukaan ei ärsyyntynyt. Mikä kiire valmiissa maailmassa.

Bileet olivat Esteponassa Heaven nimisellä beach clubilla. Aivan ihana paikka! Suosittelen! Siellä voi siis viettää päivää ja varata itselleen aurinkosängyt. Perjantaina ranta oli ihanan rauhallinen. Sunnuntai on virallinen rantapäivä ja silloin kuhisee. Meillä kävi tolkuton tsägä. Meduusat ovat tällä hetkellä vallanneet Costa del Solin rannikon. Uimaan ei pahemmin ole menemistä. Ne valtasivat kyseisen paikan vasta lauantaina. Meillä vaan kaksi sai osuman. Ei, kerrankin se en ollut minä.

Ihana Heaven

























Meillä oli paikalla teltta, jossa juoma, hedelmä ja napostelutarjoilu. Kysessä oli beach volley turnaus, mutta jengit isompia. Meillä muutamalla "pätevällä" oli kengät jalassa. Oi miten hurmaavaa bikinit ja lenkkarit. Loput sitten kärsivät vielä maanantaina. Ranta oli hieman kivinen ja hiekka on polttavan kuumaa iltapäivällä. Herroilta löytyi myös hienojen syöksyjen jälkeen ruhjeita sekä polvista ja kyynärpästä. Ei, emme tietenkään olleet tosissamme.

Teltta ja suuri määrä reppuja ja kasseja

























Mutta sen verran tosissaan, että pisteitä laskettiin. Neljä joukkuetta kisasi ja lopussa finaali. Olin tietenkin voittaneessa joukkueessa. Hah. Onneksi on tullut jotain vuosia sitten harjoiteltua.

Harjoittelukierrosta! Jengi osasi kyllä pelata!


























Meri oli kiva raikas. Me kaksi skandinaavia pulikoimme lähes parin sada metrin päässä merellä olevalle poijulle. Voin kertoa, että aaltoisessa meressä uiminen kävi hieman pikkuruisiin lihaksiin. Varsinkin, kun Maissin tulon jälkeen niiden käyttö ollut hyvin vähäistä. Mutta hieno lenkki ja vältyin meduusoilta. Kaverini ei.

Urheilujen jälkeen coctailit (paras Mojito ikinä!) ja syömään. Pöytään kannattiin erilaisia salaatteja jaettavaksi. Sen jälkeen tuotiin jokaisen ennalta valitsema ruoka. Juomaa riitti ja jälkiruoat vielä päälle. Osa porukasta poistui ja osa jäi. Itse autoilin, koska matkaa kotiin oli kuitenkin autolla 45 minuuttia. Jossain kohdassa harmitti, mutta ei enää seuraavana aamuna ;-)

Oi nam!


























Mutta firman juhlat menevät tällä kokemuksella hyvin samalla kaavalla kuin Suomessa. Tosin täällä pystytään olla ulkona. Ilman säävarausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti