lauantai 6. syyskuuta 2014

Kattilakauppoja

Suomessa, jos kodista puuttuu jotain, vaikkapa kattila, saa sen nyt lähes mistä tahansa. Täälläpä se ei olekaan niin helppoa. Asunnosta löytyi yksi iso kattila, mutta sillä nyt on ihan mahdotonta tehdä yhden ihmisen ruokaa. Kävin täällä Fuengirolassa, jota Fugeksi kutsutaan parissakin isossa marketissa. Niistä löytyy vain kertakäyttöastioita. Ja lusikoita.

Iltakävelyillä ja muilla metsästysretkillä olen tuijotellut kauppoja, missään ei myydä  kodintarvikkeita.

Tänään lauantaina päätin, että nyt on pakko saada muutakin ruokaa kuin salaattia tai pannulla paistettua. Siis kattilan metsästykseen. Mr Google kertoi, että Miramar-ostoskeskukseen pääsee parilla eri bussilla ja pysäkki löytyy parin korttelin päästä. Jotain aikataulun tapaista löytyi netistä, mutta vaikutti oudolta, että bussi menisi vain kerran tunnissa. Eli siitä sitten bussipysäkkiä kohden.

Bussi tulikin juuri, kun pääsin oikealle kadulle. Pientä hevoslaukkaa huonolla nilkalla bussille ja hyppäsin kyytiin. Bussimatkalla muistin, että no niin, tulipa kiire lähtö, unohdin meikata. Niin Annia, niin Annia. Vaatteet oli kuitenkin päällä ja vielä oikeinpäin.

Shoppailuparatiisissä katsoin ensin pikaisesti ympärilleni, että mitä täällä on. Sattumalta kävelin suoraan kauneushoitopisteeseen, josta sain ajan hetken päähän ja ripset ja kulmat on taas kunnossa. Eli asioilla on tapana järjestyä :-D

Tavoitteena oli siis ostaa kattila ja veitsi.

Ooohhh...kattiloita koko käytävä!
















Mukaan tarttui toki nekin, mutta myös:
- pari koristetyynyliinaa, koska asunnon ovat rumat ruskeat
- huonetuoksu, koska kodin pitää tuoksua hyvälle
- pari nättiä juomalasia, koska asunnon ovat rumat
- sähköhammasharja, koska oli täällä puolet Suomen hinnasta ja koska vanha piiputti jo Suomeen
- urheilutoppi, koska pitää käydä salilla
- parit rintsikat, koska eihän sitä koskaan tiedä ;-)
- sandaalit, koska täällä on kesä ja ne on ihanat
- pari paitaa, koska alasti ei voi kulkea
- Lay -vinegar&salt -sipsipussi, koska niitä ei koskaan saa mistään (onneksi noin pitkän matkan päästä)

Kaikkea ihanaa!




















Löytyi niin ihania kauppoja täynnä ihania syysavaatteita. Onneks tuonne on tosiaan matkaa eikä sinne ihan joka päivä eksy. Mutta edullista kyllä on, se täytyy sanoa. Ja Zara Home on sellainen liike, mistä on aina tehnyt mieli ostaa muutakin kuin huonetuoksuja matkalaukullinen. Nyt siihenkin oli mahdollisuus :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti